top of page

Espai Marta

Marta

M'agrada l'olor a coco, a pluja i cafè, escoltar el riure dels nens, observar el moviment de les onades, caminar amb música que m'inspiri, ballar-ho tot, pintar-me la ratlla dels ulls, aprendre coses noves, perdre el temps somiant, compartir il·lusions i crear projectes que m'omplin.

 

Sóc la Marta, llicenciada en Psicología desde l'any 2005 i postgraduada en Psicología Infantil i Juvenil.

 

                       

He ampliat any rere any la meva formació

amb cursos relacionats amb teràpies

psicològiques, gestió emocional i altres conceptes que milloraven el meu perfil professional i alhora, afavorien el meu creixement personal.

 

He treballat d´educadora social amb infants, he assessorat a adults i he estat psicòloga de gent gran molts anys. La meva experiència laboral ha estat molt variada i m´ha convertit en una persona creativa , empática, sensible i polivalent.

 

Ara, he decidit oferir els meus coneixements, la meva expèriencia i les meves competències personals en un espai propi , l´Espai Marta, desitjant poder ajudar als altres  i fomentar una forma de pensar i actuar que connecta amb el millor benestar psicològic i emocional: l´acceptació.

Per què Espai Marta?

Espai Marta neix de la il·lusió de trobar un propi espai on sentir l'aquí, l'ara, donar forma a les meves motivacions i poder compartir els meus coneixements de psicología.

 

M´apasiona crear projectes on la base és l´ interacció i la connexió amb mí mateixa i amb els demés.

Sóc una persona empàtica, respectuosa, reflexiva, tolerant, creativa, sensible, perfeccionista i professional.

Defenc la psicologia com a eina terapèutica eficaç davant del trastorn, el malestar psicològic, un mal moment, o la falta d' aspiracions.

 

Disposo de formació general, específica, de sempre i alternativa; un bon ventall per adaptar-me a tu.

La psicoteràpia d´Espai Marta és breu i la pròpia persona és agent actiu del canvi. La metodologia de les sessions és sencilla, actual, directa i pràctica.

 

A nivell laboral he tractat sempre amb persones i per persones. Tinc experiència de "don de gentes"

Els meus coneixements i les meves competències personals i socials et faciliten una comprensió ràpida de tu mateix, les teves creences i les teves emocions. Es a dir, t´ensenyaré a veure' t desde la millor perspectiva: desde dins.

 

Espai Marta conté molt de tacte, confiança, il.lusió, treball i voluntat. Espai Marta connecta amb l'aquí i l'ara. Faig del meu Espai el teu espai i el teu temps necessari.

 

Vine, prova, escolta't, troba't, i després, transforma't i vola. Per què no?

 

 

 

 

 

 

bottom of page