top of page

Teràpia de gestió emocional i habilitats socials

Desde Espai Marta pensem que la intel·ligència emocional és igual d'important que la intel·ligència cognitiva, i per això es realitzen terapies especialitzades en el desenvolupament i tractament d'aquesta.

Quan un nen/a desenvolupa correctament la pròpia intel·ligència emocional afavorim la seva intel·ligència cognitiva i la seva capacitat per a realcionar-se, jugar i formar-se com a persona segura, estable i capaç.

Actualment molts infants mostren problemes conductuals, dificultats a l'escola i altres malestars en el dia a dia que són les conseqüències i els simptomes d'un malestar emocional.

A Espai Marta s'identifica la causa emocional que pot ésser el motiu del malestar, s'acompanyen les emocions fins la correcta la gestió des del pròpi infant, i es treballa l'adquisició d'habilitats socials.

 

En els adults el malestar emocional succeeix quan hi ha un excés de càrregues emocionals nocives no expressades i mal gestionades. Els malestars actuals ( estrés, esgotament, depressió, bloqueig, falta de motivació, etc. ) están estretament relacionats amb una gestió poc adaptativa del món emocional. En moltes ocasions es tracta d'una falta de temps i espai per a un mateix.

A Espai Marta oferim un temps, un espai i una teràpia on trobaràs la manera eficaç d'expressar i gestionar. Treballarem l'adquisició d´ habilitats per afrontar les dificultats emocionals que se't plantegin en el dia a dia,

 

Tornar enrere
bottom of page