top of page

Serveis

Teràpia individual

"Lo que niegas te somete. Lo que aceptas te transforma". Carl Jung..

Realitzo terapies on es practica la transformació cap al benestar psicològic partint d´una visió conscient i respectuosa del que en atura. Es defineixen objectius pràctics i s´incorporen tècniques i recursos personals que ajuden a percebre la millora psicològica des de les primeres sessions.

A Espai Marta trobaràs la millor versió del teu propi JO

 

Teràpia familiar sistèmica

Una famiília és més que la suma dels seus membres.

El comportament, el llenguatge, el tipus de comunicació, els rols i les nostres interaccions determinen l´existència d´ un bon o mal funcionament com a sistema familiar.

El benestar familiar ocasionalment es trenca i necessitem un espai neutre, unes pautes, i una persona aliena al sistema que identifiqui i reconduexi els problemes.

A Espai Marta no nomès eliminarem les debilitats del sistema.; També trobarem les fortaleses de cada membre i les convertirem en les riqueses del sistema.

 

Teràpia de gestió emocional i habilitats socials

De què serveix que un nen s'apiga col·locar Neptú dins de l'Univers, si no sap on col·locar la seva tristesa o la seva rabia?

A Espai Marta, les emocions es validen, s'acompanyen i s'eduquen, per a una millora de la intel·ligència emocional de l'infant.

En cas d'adults a Espai Marta t'ajudem a buidar el pes de motxilles carregades d'emocions nocives pel benestar i t'ensenyem com gestionar-les de forma adaptativa.

Psicogeriatria

Un dels pilars de la nostre societat és la gent gran.

Amb el pas dels anys les seves capacitats cognitives es deterioren causant alteracions en l'estat anímic, conductual i social.

A Espai Marta fomentem l'envelliment actiu amb diferents tècniques d'estimulació cognitiva i pautes conductuals.

També podeu trobar assessorament per a familiars i cuidadors que tenen cura de la gent gran..

Valoracions i reeducacions psicopedagògiques

Tan important és reaccionar davant les dificultats dels nostres fills com ser cautelosos amb els diagnòstics poc rigurosos.

Quan un/a alumne/a presenta dificultats per a seguir el ritme escolar no sempre és un problema de falta de motivació o, no podem etiquetar amb un TDAH sense un estudi profesional al darrere.

A Espai Marta les valoracions psicopedagògiques es realitzen amb proves estandaritzades i coneixements especialitzats en dificultats d'aprenentatge.

Ofereixo sessions de reeducació psicopedagòica, amb assessorament familiar i col·laboracions amb centres escolars.

 

Reforç escolar i tècniques d'estudi

Actualment la realització dels deures és un mal de cap per als pares i fins i tot es converteix en un problema familiar.

A Espai Marta no només es fan deures; s' ensenya la manera de com fer millor els deures. 

Treballo l'adaptació de la tècnica d'estudi al perfil del nen/a, es potencia la motivació davant l'aprenentatge, i, s'ensenya metodologia d'organització i adquisició de continguts.

Els resultats són ; pares més relaxats, els deures fets, una millora del rendiment escolar i la satisfaccció del nen/a al veure´s capaç de seguir amb eficàcia el ritme escolar.

bottom of page