top of page

Espai Marta

Publicaciones

Més espai, més activitats. Nou Espai Marta!

Desprès d´un any i mig, moltes sessions, moltes relacions que sumen, moltes ilusions, i molta energía posada en el projecte...Espai Marta necessita canvis, necessita més espai i necessita poder abarcar noves activitats.

En definitiva, Espai Marta necessita i vol crèixer!

Existeix una demanda que requereix més espai, un espai més adaptat i amb moltes més possibilitats de fer tallers familiars, xerrades, grups amb més infants...i moltes més activitats que estic desitjant posar en marxa.

El nou espai és adaptat i accessible, té recepció amb llibres i informació relacionada amb la psicologia per aquells que desitgin uns minuts de lectura, té més llum natural que convida a la calma, disposa d´una zona de relax per a grans i petits ideal per alliberar la tensió i connectar amb un mateix, té més jocs d´estimulació cognitiva i, trobareu el que sempre he donat i desitjo que sempre trobeu: el millor de mi, de la meva formació i de la meva energia.

Gràcies a la confiança depositada per les families, Espai Marta creix.

Vine a crèixer tu també amb Espai Marta.


Tornar enrere
bottom of page